Baharoğlu Tarım olarak . Worlfood İstanbul Tüyap  Gıda Fuarındayız

Hall 2/ Stand No : A322

Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Worldfood İstanbul Fuarı'na katılan Baharoğlu Bulgur birbirinden lezzetli ve kendisine has ürünlerini dünya pazarına tanıttı.

Baharoğlu Tarım Ürünleri A.Ş yönetim kurulu başkanı Bülent Baharoğlu,”Faaliyetimiz 1945 yılında aile şirketi olarak başlamıştır. Bu yıllarda eski imalat alanlarında, az makine gücü yüksek el emeğiyle, başta bulgur olmak üzere bakliyat ve kuru gıda ürünlerinde bölgenin ilk üreticilerinden biri olmayı başarmıştır. Yılların verdiği tecrübe ve güven sayesinde “Baharoğlu” markası doğmuş ve ilerici bir vizyonla üretim kapasitesi artırılarak, dünyaya açılmak amacıyla, 1992 yılında Gaziantep OSB’de yüksek teknoloji ile entegre üretime başlanmıştır.Başta Ortadoğu olmak üzere Avrupa, Rusya, Afrika, Amerika ve 50’yi aşkın ülkedeki pazarlarda “Baharoğlu” markalı ürünler raflarda yerini alarak ve BM gıda programı (WFP) onaylı tedarikçisi olarak, bizlere ülkemizin adını duyurma gururu yaşatmıştır.

Baharoğlu Tarım Ürünleri A.Ş yönetim kurulu başkanı Bülent Baharoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 4-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Fuarı'nda stand açarak ürünlerimizi dünya pazarına tanıtma imkanı bulduk. Bulgur, bakliyat, baharat, makarna & irmik, kuruyemiş ve yöresel ürünler kategorilerinde toplam 95 çeşit ürünümüzle gerek imalat, gerekse de paketleme faaliyetlerimizdeki “yüksek kalite, sorunsuz ürün, mutlu müşteri” anlayışıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Şuan için ziyaretçilerin yoğun ilgisinden dolayı mutluyuz.”dedi.